Etnologia - studenckie ¿ycie...

Ogłoszenie

Przed dodaniem nowego posta zapoznaj siê z Regulaminem Forum. Proszê NIE u¿ywac nicków z polskimi znakami.

#1 2009-12-09 15:18:19

marca.

Administrator

1373388
Call me!

po¿egnania nadszed³ czas.

jak w temacie.

wiem, to strasznie smutne, ja te¿ p³aczê. mi³o by³o Was poznaæ, pewnie niejednego etnologa spotkam jeszcze kiedy¶ na ulicach wro., to sobie mo¿e pogadamy. mam nadziejê, ¿e bêdziemy sobie chocia¿ 'cze¶æ' mówiæ . trzymajcie siê.

(gdyby kto¶ potrzebowa³ kserówek z: utopii, zaanga¿owanej, kolonializmu, religijno¶ci, wstêpu- to ja je z przyjemno¶ci± odst±piê, mam wszystkie mo¿liwe. w pokoju mi tylko kurz zbieraj±. je¿eli nie, to w przysz³ym tygodniu zostawiê je w ekoksero- tam je znajdziecie. poza tym dla odwa¿nych, odpowiedzialnych i zainteresowanych jestem w stanie udostêpniæ pewn± przydatn± informacjê. jeden warunek- trzeba siê do mnie po to zg³osiæ na PM i wzbudzaæ zaufanie.)

poza tym- proszê zastanowiæ siê nad tym co zrobiæ z funkcj± admina, z której jestem zmuszona zrezygnowaæ z wiadomych wzglêdów. kto¶ zainetresowany?

Nie wiem, nie znam siê, nie orientujê siê, zarobiona jestem!
http://www.youtube.com/watch?v=IQGhq0IlVok
ot co.

#2 2009-12-12 23:07:27

toboua

dziki

Re: po¿egnania nadszed³ czas.

no i powoli siê sprawdza moja przepowiednia, hm.

Stopka forum

RSS